NL / EN

Kernwaarden

Passie en ambitie

Nobleanen zijn gepassioneerde consultants en ingenieurs met een ambitie om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Met alleen kennis en ervaring voeg je als professional tegenwoordig te weinig toe aan projecten. Maar wel met de drive om creatievere oplossingen voor technische uitdagingen te bedenken, in de top te willen meedraaien en goede communicatieve vaardigheden.

Kennis delen

Kennis delen is een belangrijke kernwaarde van Nobleo Manufacturing, omdat kennis en ervaring de fundering vormen van onze technische dienstverlening. Daar werken wij continu aan voor iedereen, met persoonlijke coaching, competence teams en (zelf ontwikkelde) interne opleidingen gericht op onder andere innovatie, projectmanagement, procesoptimalisatie en systems engineering.

Integraal samenwerken

Wanneer je integraal met elkaar samenwerkt bereik je meer dan de som van alle individuele prestaties. Nobleanen hebben zowel diepgaande kennis en ervaring in het eigen vakgebied, als inzicht en gevoel voor complementaire disciplines en technische ontwikkelingen. Met integraal samenwerken aan uitdagende projecten voegen zij onderscheidende waarde toe voor klanten.