NL / EN

Supply Chain Manager

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor diverse Supply Chain projecten bij onze klanten. In essentie draaien die projecten om het doorvoeren van procesverbeteringen die zorgen voor meer kwaliteit en lagere kosten. Optimalisatie van het logistieke proces is daarbij van groot belang.

Je houdt contact met alle belanghebbenden in de keten en ziet toe op de naleving van de technische, logistieke en financiële specificaties. Daarnaast analyseer je processen op efficiëntie. Je faciliteert de introductie van (nieuwe) producten en creëert betrokkenheid bij leveranciers en afnemers.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een opleiding op HBO- of WO-niveau. Denk daarbij aan studies zoals logistiek, supply chain of bedrijfskunde. Daarnaast het je ervaring met ERP-systemen. Ook ben je thuis in projectmanagementtools en Lean Six Sigma. Je hebt minimaal zeven jaar relevante werkervaring.

Wij verwachten van jou dat je communicatief sterk bent. Zeker zo belangrijk zijn jouw analytische vermogens. Bovendien heb je een klant- en resultaatgerichte instelling.

Wat mag je van Nobleo Manufacturing verwachten?

Nobleo Manufacturing heeft passie voor industrialisatie- en maakprocessen. Wij zorgen dat hoogwaardige maakbedrijven de strijd aan kunnen gaan met elke concurrent ter wereld. Dat doen we door onze opdrachtgevers te helpen om slimmer, sneller en beter te produceren. Door in nauwe samenwerking met opdrachtgevers aan operationele processen van wereldklasse te werken, zorgen we voor een korte time to market, minder uitval en lage faalkosten.

Wij zijn een bedrijf met een familiaire cultuur en passievolle ondernemende medewerkers. Je gaat deel uitmaken van een topteam boordevol ambitieuze specialisten. Binnen dat team krijg je alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We stimuleren onze mensen om (interne) opleidingen te volgen of aan te haken bij thematische werkgroepen. Je werkt aan uitdagende opdrachten voor bijzondere opdrachtgevers. Verder mag je uitgaan van uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie? Of vind je het leuk om eens met een collega van Nobleo Manufacturing over het werk en het bedrijf te praten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 040 - 82 00 182 of stuur een e-mail naar info@nobleo.nl.

Naar vacature overzicht

Locatie:
Datum:
01-10-2018
Bladeren...